Thursday, May 23, 2013

Come Back :)

Assalamualaikum!

Hai kengkawan hihi.lame tak jumpa kan sebab dah lama aku tak update kat sini.Padahal bukan ada orang baca belog aku pon isk isk T.T *lap air mata.Jadi nak tahu kenapa tetiba aku rasa nak update belog hari ni sebab tadi aku baca belog kawan kerja aku zaman dulu hihi *padahl baru tahun lepas kenal dia :3.Tu yg tetibe level adrenaline dalam badan aku meningkat tu, sehingga aku sungguh eager untuk mengupdate belog aku yg sekankang kera ni wkwkwkwkw.



aku google je gamba ni kuikuii

Sebelum tu aku nak bagitau kenapa aku malas nak mengupdate belog aku yg kurang comel ni.Pertamanya, kerana aku tau takde orang pon nak bace belog aku.This is sad u know :(.Ye lah aku bukan gojes mahupon pemes seperti FL gitu T.T.Aku hanya gadis biasa *gaya iklan neskape hikhik :*.Selain itu, aku rasa post aku sebelum ni semua mengarot hokeyy.Itu menunjukkan betapa tidak matangnya aku selama ini alahaii.Alaa aku tau dalam hati semua cakap, "ha betol tu sebab tu aku malas nak baca belog kau entah ape tah yg kau ceghita budak"..ha hamek kau satu Sheghaaa padan muka :p


ni lah idole kite mihmih.uolls mesti kenal punya :D

Oleh yg demikian *eceh kemain ayat aku hari ni :3*, aku teleh mendelete semua post aku sebelum ini bhahahaha..Ececeh kengkononon tutup buku lama bukak buku baru la kan *ohh bangga sambil flip hair :3.Yelah ekau ingat sonang ko nak jadi blogger ni bang??Susah der nak kene pikir ape kau nak tulis kat sini.Kalau merapu tak pon klishe orang pon tak nak layan kau kan.Ha baru padan muka cenggitu kan hahaha.


Jadi sebagai budak budak baru belajar saya harap anda semua sebagai senior dalam dunia blogging ni *amboi kemahin kau * dapat membantu agar aku dapat menghasilkan post yg bernas lagi cecomel belaka.hikhukhikhuk




Thats all from me today.Keep on supporting me hewhew.Ceh bajet retis hahaha.Bye Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. hi..nice header...cantik ! happy blogging to u..

    nak jemput u jugak join GA yg sedang berlangsung dlm blog saya..

    http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/special-giveaway-from-sabah.html

    ReplyDelete