Sunday, May 26, 2013

Dear girlfriends :)

Assalamualaikum si comel dan si kacak sekalian !

Awak semuaa, adakah anda perasan yg semenjak dua menjak ni aku begitu excited utk mengupdate belog ni kan bhahahaha *semanagt waja gitu wa :3..kayy kayy tutup ceghita, so tau tak hari ni titew nak ceghita pasal apa teheeeeeee :D.

Hari ni iolls nak bajet macam doktor cinta gitu hewhew *eceh bajet dah macam banyak sangat je pengalaman."Eleh padahal baru 19 tahun hidup, budak setahun jagung !" *benak para readers di dalam hati mereka.wkwkwkwk.Takpelah kalau awak tak suka mahupun tidak bersetuju sama sekali awak tak yah baca kayy, kite tak paksa.

Cemana tetiba aku boleh terpikir nak post pasal benda ni??Oh sebenarnya sebab aku tgk kt twitter lah especially bnyk sgt tweet pasal patah hati lah kecewa semua oleh kaum wanita aumm.Ofkos lah aku faham apa yg mereka rasakan ececeh.Cos imma girl too!Even ada membe aku sendiri pon.

Lepas tu aku perhatikan yg bnyk tweet cenggini ni semuanya gojes gojes belaka.Serius wa cakap lu !Yelah sebab membe aku yg gojes pulak tu tweet cm tu!Kekadang aku pon tak paham bro2 di luar sana ni nak apa sebenarnya.Runsing titew pikir --'

dont be like this kayy girls :*

Eceh kengkonon kau nak bagi nasihat la tu kan Sheghaa bile post pasal benda ni :3.Mana ada kayy!! Aku just nak cakap kepada girlfrend sekalian, uolls kene tunjukkan yg anda semua adalah stronger without him yeahh *sengih nampak gigi.Maksud aku kalau heartbreaker mana pon tak payah nak share kt public sangat.Because for me, itu menunjukkan yg you cant live without him Oh No Oh No!!Nanti bile dia o kengkawan dia baca mula lah timbul spekulasi dan gosip2 liar begitu *berfikiran negatif sungguh huahaha.Kalau aku sendiri lah aku sekadar peberet tweet tu je tak pn retweet tu pon kengkadang je if tweet tu tak obvius sangat lah..

Cewah tu lah cara kengkonon nak tunjuk yg engko boleh hidup bahagia seperti biasa selepas pemergian beliau kan bhahahaha *poyo je padahal dlm hati zzzzz -,-..Lagi pon memang betul kan, seperti kata peribahasa orang tua2 barang yg lama jangan kn dikenangin.Ceh kemahin gitu :D

Ada banyak cara nak girangkan hati and tadaaaaa *bajet expecters LOLOL :P..Busy kan diri anda bersama girlfrend.Alah bukan tak boleh hangout dgn girlfrend kan.Best apa lagi syok wye.Kau boleh gelak kekuat, makan pon tak yah nk cover2 kan hahaha.Pastu pastu, kau pegi lah busy kan mase ko kat umah pi tengok movie yg cecomel gitu *kalau aku lah hihi :3.Sama ada English, hindustan o korea.Titew pilih korea hikhukhikhuk.Hari tu aku tengok WGM.Ohmaigod melting gua tengok yonghwa and seohyun tu *pengsan jap -..-.Kayy saja promote lullz

comel kayy :)

Ototo uolls semua cantik lah wahai girlfriends so tak yah sesedih sangat la.Theres someone better for you..Sabar je hokeyy, there will be someone  better, mybe not now.Yes one day one day ! *mengepost dgn penuh perasaan lullz :*

Jadi saya rasa sekadar itu saja perkongsian saya bersama anda.Sesungguhnya yg baik itu datang dari Allah dan yg buruk itu dari diri saya sendiri *gaya pakar motivasi kuiikuii.

Last word, be strong girls and stay pretty :).XOXO.Bye Assalamualaikum





No comments:

Post a Comment