Saturday, May 25, 2013

I've got my L :P

Assalamualaikum kawan kawan :)

Tengok post tittle kat atas tu mesti uolls dah boleh teka kn aku nak ceghita pasal apa kan kan hihihi *senyum sampai nampak gigi :B..Bhahaha padahal baru dapat lesen L dah nak kecoh kan.Entah pape kan, cam bebudak je Shera ni :p.



hasil ehsan google :3

Oh actually aku tak dapat lagi pon.Im still waiting for you puihh.Semalam baru je habis ceramah pasal amali and what so ever tu lah.Mybe lagi seminggu or 2 weeks lah i will got my L lisence yeyearrs :D.Naseb baik penceramah dia super cool.So takde lah titew menantok zzzzz.Ye lah siape tahan nak dengar ceramah 6 jam woii tanpe henti woii.Lagipun saya ditemani earphone hikhukhikhuk.

Walaupun ko tak tanye tapi takpelah aku cerita jugak lullz :*.Aku punya test komputer rabu hari tu.Titew dapat 49/50 u know hikhik *muka bangga sambil flip pashmina :P.So tak lama lagi saya akan menjadi pemandu jalan raya yg berhemah wkwkwkw.Tapi cuak kebebe wye gua nak test jpj nanti fuhh~Yelah dengar pengalamn semua membe2 aku.Ada yg sampai amek 2 o 3 kali baru lulus.Ohh bagaimanakah nasib aku nanti *takut sambil gigit selimut.

test komputer :D

Sebenarnya sekarang aku tengah cuti sampai bulan 9.Baru habis matrik :).Result pn tak keluar lagi.Doakan yg terbaik utk Shera tau :).Amin.Tu yg titew amek lesen tu :D.Jadi sekarang aku tengah mengangggur lah ni dekat rumah sambil berkuak lentang mihmihmih :3.

Okaylah, itu sahaja untuk hari ni.Have a nice day kengkawan :).Assalamualaikum.




No comments:

Post a Comment