Friday, June 7, 2013

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum and salam jumaat :),

As you know, semalam result matriks dah keluarkan.So for sure, result aku lah tu cos i'm one of the matriks student.First off all congrates to all dudes and babes who get 4 flat :).You all are such a great person!Cause its not that easy to get 4 flat okeyy.Lagi pon kau tahu kan matriks memang toughh pon kan, lepas tu belajar laju gila pulak :O.Sangat bangga dgn kenkawan yg dapat 4 flat tu :)Once again congrates :D



big clap for you :D

Bout me, ouh takdelah terer mana.But what can I say is Alhamdulillah.InsyaAllah boleh sambung degree on this September :).Macam biasa the savier angel is Chemistry la kekeke *fav subject iolls :3.Tu yg buat happy siket :).Bio macam harem, spoilll -.- ..For sure i will not continue my degree in biology full stop -..- .See memang tak da jodoh dgn bio kan :*



UPU, hopefully I get what I want.InsyaAllah

So nak cakap yg tadi kite dah update UPU and USM :).Sesungguhnya rezeki di tangan Allah.Kita dah berusaha, seterusnya berdoalah dan serahkan segalanya kepada Allah SWT.InsyaAllah Dia akan beri jalan yg terbaik utk hambaNya yg tak pernah berputus asa.Doakan yg terbaik utk Shera tau :).Semoga Shera dapat Universiti and kos yg Shera mintak.Amin



me one day.InsyaAllah :)

Thats all for today.Bye and Kamsahamida for reading.hihi :D


No comments:

Post a Comment