Sunday, June 16, 2013

everybody grown up :)

Assalamualaikum :)

So today I'm gonna tell you about how much I'v grown up, since I'm already 19 now hikhik *kayy sgt bajet ayat aku.Pleasee lempang laju-laju -..- .Tapi aku takda lah gambar masa baby and zaman kanak-kanak :(.Bukan takda tapi biasalah  aku ambek gambar dari album lama kan so for sure lah tak clear.Jadi aku kasi kw tengok proses pembesaran aku sejak 13 tahun hingga 19 tahun je lah yee bhahahahaha.

So aku rasa tak banyak benda pon berubah.Muka tetap sama kan cuma nampak makin dewasa je lah sekarang wkwkwkwk.Ibu aku cakap when we were baby, among 5 of us, aku paling gelap sekali harharhar.Serius yg lain semua cerah, kakak and adek lelaki aku putih gila :O.Tak comel wye aku masa baby hahaha.Pastu naik sekolah rendah pon stay the same macm anak keling aku rasa --' .Tapi bila naik sekolah menegah dah makin cerah kot hihi.Tak tahu mamcam mana adaakh faktor persekitaran hmm??Atau adakah mungkin aku memakai produk Aura White??Semestinya tidak sama sekali aku masih bersekolah enggak ada ongkos gitu mau beliin prodek kosmetik -..-

Okeyy this pic I took from facebook.Classmate aku baru post hari tu dalam group batch youu knoww :O.How shamed, bila dah 19 tiba-tiba tengok balek gambar masa form 1 hahaha.Serius aku selekeh nak mati.Tak paki bedak pon, kegelapan terserlah, tudung sakai.Macam apa je zzzzzzz.Ni kalau future husband aku tengok ni mesti dy gelak geguling bhahahahaha.

Aku paling kanan --'

Tapi masa tu aku macam tak kisah pasal penampilan.Gosok baju pon gitu- gitu je -..-..Naik form 2 better siket lah tapi tetap selekeh hehe.Unluckily takdalah gambar masa form 2 :(.Bila naik form 3 aku dah makin kemas la.Pakai tudung pon dah tak selekeh, dah pandai pakai bedak and gosok baju semua hihi.Lagipon ada crush masa tu kekeke.Tu yg makin bajet cun tu wkwkwkwkw.

taken from the lame myspace :P

aku baju hijau :p

Sedaya upaya aku bukak balek myspace yg dah umpama zamn batu tu untuk ambek balek gamba mase form 3.Masa tu aku batak gila dgn myspace.Gamba entah apa apa aku upload dasar tak matang -.-.Nasib baik zaman myspace dah lama terkubur, kalau tak kantoi zaman remaja pramatang aku huahahaha.

Naik form 4 lah aku dah makin mengenali erti hidup ini hahaha.Kini aku dah tak selekeh :* Yes people grown up right same as you :).Cuba kau pergi tengok balek gambar kau kecik2 dulu sampai sekarang mesti kau terharu.Sebab kini kw dah besar kan hehehe.

me wearing the treacksuit with red stripes :)

Aku banyak ambek gamba kat sekolah sebab tu semua muka natural takda mekap or bedak 3 inci ke hape hahaha.Then, look back when i was in form 5 yeehaa :).Tapi yg tak berubahnya dari dulu hingga kini ialah saiz.Imma a little girl zzzzzzzz.Few of my form 5 classmate us to call me kenit --'.Hmm takpalah cute apa.kbyee.One more thing pipiku yg sememangnya tidak akn mengurus.Diorang cakap aku tembab zzzzzzzzzz mana ada mana ada *tak nak ngaku kahkahakah

during spm fever :)

yes me the shorty kid :(

Berbeza kan compare to gamba masa aku form 1 tu hahaha.Yela tak kn nak selekeh lagi macam form 1 kot hehe.Then bile dah naik 18 then 19 nothing much change sama je kot lolol.

hye I'm 18 hihi

muka innocent tanpa sebarang make up :)

18, young and free :3

Right now here I am :).Penganggur tegar yang duduk goyang kaki di rumah sambil menunggu result UPU plus menanti September untuk degree InsyaAllah.This is me, a 19 years old girl bhahahaha *bajet sangat tau :p

yeayy I'm 19 hehe :D

me on left side.my pipi so gemok T.T

Okeylah rasanya sekadar itu saje cewah.Terima kasih sebab sudi baca dan tengok gamba aku yg tak berapa nak gojes ni.Maaf kalau kau rasa annoyed tapi takpe lah ni belog aku kann.Sorry if ada words yg hurt anyone.Bye people, Assalamualikum.Till we meet soon :)

4 comments:

  1. Comel Shera ni. Suka akak tengok. :) Btw, akak tak banyak pun gambar masa zaman sekolah. Ada la sikit. Tu pun buruk gila. Rasa nak bakar je. Kihkih~

    ReplyDelete
  2. bajet comel la tu.. hehe.. ape2 pun mmg comel.. gud luck 4 study.. :)

    Tolong doakan untuk sahabat ejulz ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"

    ReplyDelete
  3. haha mana ada bro :* .okey tengs you too :)

    ReplyDelete