Saturday, June 29, 2013

everyday is an unproductive day T.T

Assalamualikum uollss.

Lama tak jumpa kan mwehehe.So busy lately hahahaha kayy tak tipu je :P.Awatt rindu nak baca post iolls eh kikiki.Cerita hari ni ala-ala hambar gitu -..- 


makeup tak bagos utk kesihathan muahaha.kbyee

Pityyy me gilaa bosan dekat rumah ni.You should realize that being unemployed is really bored i swear!!Dah 2 bulan aku menganggur.Lama lagi ni sampai awal bulan 9 cemtu hmm hmm.Mula-mula nak kerja, but then my parents told me 'settlekan satu satu dulu'.Jadi aku pon akurlah duduk rumah sambil settlekan lesen *anak soleheh ihiks* .Masaalahnya lesen ni lembab sangaaaaaaatt lah.Driving class pon tak mula lagi, baru ada lesen L.Bila lah pulak nak jpj test kan -..-

Jadik aku umpama bibik tak bergaji kat rumah.Nak buat cemana kan kan.Awal-awal cuti hari tu adalah keluar dgn arasmate :D.Weolls pergi TS main-main dekat theme park dan shoppingg weheee.Tapi sekarang dah takda duit so duduk je lah dendiam kat umah ekk :(


hai rumett :D *aku pendek hmm*

arasmate yg gojes sekalian :)

What a bored life i got this few months tsk tsk *lap hingus*.Selasa haritu pergi teman akak aku pergi kampus dia, UITM Segamat.Bak kata pepatah sambil menyelam minum air huahaha, jadi weolls pon jenjalan dan bermalam di jb teheee.Jenjalan camtu je lah takda watpa pon, yang penting aku dah tengok Pee Mark :D.Omg uolls should watch that movie too, sumpah kelakar gilaaaaa wa cakap lu.Aku tak pernah gelak seteruk tu dekat wayang except for that movie mwehehehehe.Lagipon iolls suka hero dia ihiks :*


super daebak cewahh :3


hai jb hai :* and me so excited as usual :p

And now the same routine berjalan seperti biasa.Pleaseee lah aku nak nengok wayanggg sape nak belanjaaa pleasee pleasee zzzz *Shera is so desperate -..-* Ada junior, *aboyImean* ajak aku keluar nak belanja hmm.But i say no cehh bajet howt angatt.Malas lah ada spekulasi nanti wakaka lagi pon tak biasa lah nanti awkward cemana kan.Aku harap ada duit jatuh dari langit yg boleh mengubah hidup ini puihh.

Thats all for today.Wish me luck for UPU result, dah nak keluar dah ni on July kan :).Bye and Assalamualikum.

1 comment: