Monday, June 3, 2013

Everything were planned smoothly :)

Assalamualaikum and Annoyeong :)

So what we gonna talk today??Yes  I have some topics.But it just random post.Fews things about my experience and somethings about this life *ceh cakap omputih iolls arini :3


Pernah tak awak semua rasa kecewa dengan diri sendiri malahan kehidupan juga.Mesti penah kan kan.Ye sebab aku selalu begitu.Selalu patah samangat and takde semangat dah wye masa tu.Zzzzz kenapa perasaan itu harus wujud??Masa tu mesti kau rasa takde semangat dengan kehidupan kau. Rasa cam harem je -..-..But, no matter what kehidupan harus diteruskan.As a muslim kita harus percaya yang sesungguhnya Allah dah takdir kan yg terbaik untuk kita semua.Walaupun kadang2 kita macam tak boleh terima kenyataan tu tapi percaya lah bahawa itu lah jalan yg terbaik utk kita.Orang selau cakap tak semua yg kita nak tu baik untuk kita dan tak semestinya yg kita tak nak tu tak baik untuk kita :).Sesungguhnya perancangan Allah adalah yg terbaik utk hambaNya.Kita mestilah bersyukur dengan setiap sesuatu dan jangan pernah putus harapan.Fighting !!.Berdoalah kerana sesungguhnya doa adalah senjata mukmin.InsyaAllah



suka sangat yg ni :)

see dah terbukti kan :)

Then, you know what is not that easy to heal a wound right??It takes time you know bukan sehari dua je eh tetiba dah sembuh .Kan kan kalau kau faham lah perasaan tu.Mungkin kau tak pernah mengalami sebab sentiasa disayangi olah orang tersyang *cewah untunglah*.Hmm mendalam maksud aku ni, ececeh sila faham aku bukan cerita pasal nak sembuhkan luka kat kaki kau ke hapa bhahaha.Sometimes the feel of jealous really  exist. Yes cant deny it.How they can stay together for so long :O.Ohh so amazing lah diorang ni.Dan kengkadang aku pun felikss bila kau boleh bertukar ganti pasangn.Eh kau ni macam tukar baju pulak.Aku rasa orang macam ni macam tak de perasaan je.Yelah senang2 je kan --' .So continue, walaupun dah lama lepas tapi memory tu macam stuck je dalam minda kau kan.Entah bila entah fikirang tu nak hilang kan.But come on lah tak yah nak mengharap pada sesutu yang tak pasti.Look forward, for your future.Theres someone better waiting for you :).Trust me :)



ni penting hokeyy !!

One more thing please dont cry for someone who do not appreciate you.Baziq air mata je.Kau kena belajar terima kenyataan walaupun ianya sukar.Suatu hari nanti kebenaran pasti terbukti ececeh kemahin :3

yeayyy the best lah :D

Sekadar itu saja.Tengs for reading.Take care XOXO.Assalamualikum :)

No comments:

Post a Comment