Wednesday, June 19, 2013

i have new account :*

Annoyeong :)

Omnomomnom ala-ala korea gitu kekeke.So nothing special today.Aku nak bagitahu yg aku dah ada ask.fm .Hahaha batak sangat okeyy tu pon nak bagitahu.Orang lain dah lama ada :p.Iolls baru je create account petang tadi ihiks.See masih muda setahun jagung gitu.


Actually aku tak pernah terfikir pon nak ada acc ask.fm ni sebab mcm tak best je tak interesting langsung kot wkwkwk.Tapi tetibe petang tadi aku baca ask.fm ada sorang hotsetapp dekat twitter ni.Lawak gila nokss gelak geguling iolls baca huahahaha.I dont know why, even he's being so sarcastic when answering all the question tapi still femessss gilaaa :O.Tu yg tetiba aku macam eh minat pulak nak ada ask.fm ni hehehe.Amboi kemain gedikzz gitu lololol.


So saje ahh nak promote kat sini *zzz menggelabah je *..If there's anything you wanna ask, you can ask me at my ask.fm kayy hihi.Kalau tak suka takpe takyah amek tahu, better than being annoyed with me.Klik HERE for my ask.fm.




Yes i know that I'm not that famouss or howt to be questioned by so many questions.Aku sedar diri hmm hmm.Takpe lah nanti bila dah lelama aku dah bosan or tak mendapat sambutan aku delete ahh acc ni harharhar.


Thats all for today.Bye and Assalamualaikum.XOXO


2 comments:

  1. Best sangat ke dik ask.fm ni? Hehe. Sis nak buat nanti takut takde orang nak tanya. Kekeke.

    ReplyDelete
  2. zzz tak best pon kak. kite saje buat haha.tulah org tak femes an camni ah :(..haha

    ReplyDelete