Tuesday, June 11, 2013

Recall back KMNS Memories AUMMM :')

Assalamualaikum and Anneyonghaseyo :).Hihihi

Hari ni iolls nak cerita kenangan silam kt kmns kekeke.Rasanya dah sebulan lebih kot aku tinggalkan kmns terchenta tu hehe :3.Seperti yg uolls semua maklum, aku ni amat mudah terpengaruh dgn faktor persekitaran zzzzz.Jadi selepas membaca belog Pija perasaan rindu terhadap kmns membuak -buak sehingga tercetuslah idea post ini *cewahh over tau --'



intro to kms wuwwuu :')

Kau tahu sebenarnya aku tak pernah terfikir pon akan mtriks dan tak nak pon.Tu semua pikiran aku masa sekolah dulu lah.Kalau boleh aku nak masuk Asasi.Sebab kau mesti selalu dengar kan pandangn negatif msyrakat pasal matriks kan??Sebenarnya diorang tu tak pernah masuk tu yg dorang ckp macam tu.So kau abaikan je mulut busuk dorang tu harharhar.Jadi aku sebagai bekas pelajar matriks menyarankan adik2 yg dpt tawaran tu jangan lah takut nak masuk matriks *cewahh kemain aku bagi nasihat hihi



atas bukit tau uolls :P


cantik jugak kmns ni sebenanya hihi :3

Kalau dah jodoh tak kemana kan ececeh.Okey aku dah mula merepek abaikan --' .Demikian lah aku ditakdirkan masuk matriks negeri sembilan, sebab upu aku dapat diploma sains uitm kuala pilah againn!!Hell no lah aku nak pergi.Dah la 3 tahun, dekat Pilah pulak tu.So aku rasa aku buat pilihan yg tepat masuk matriks.And now setahun tu dah pon berlalu.Alhamdulillah.Jadi post ni agak panjang lah sebab aku nak cerita setahun di matriks kahkahakah :D



muke innosence time orentasi kekeke

me again during orentasi.muka bajet comel bhahaha

Aku daftar pada, 28 may 2012 ,and my last day  dekat kmns on 30 april 2013.See sekejap je kan.Jimat mase :).Tak sampai setahun pon, 10 bulan je.Mase mula2 biasalah tak boleh biasakan diri, tapi bila dah lelama enjoy wye hehehe.Because i'v got so many rockstrars girlfriends there kekeke :D


Maap la iools malas nak type tengok gamba je lah ye nokkss hehe



Kuliah SID :D

we are so proud to have a picture wth this hot setap kekeke

classmate for the whole 2 sem :).semak ahh tangan sape entah tu -..-

This two kids lah orang yg paling aku rapat dekat kolej.Ketawa bersama, menagis bersama, kuharap kita mati pun bersama *jejoget* harharhar.Kalau ngn dorang ni sehari tak gelak tak sah.Setiap hari mesti nak ngumpat wkwkwkwk.Yg penting diorang super cool aummm.Nanti lah bila aku ada masa, aku buatlah post special utk this two kids hihi :3

geng gosip aummm :')

kat kepcee pilah ni.ko jangan memain pilah pon ada kfc tau hahaha

with my baby, fazira zailan hihi :)

So inilah gadis2 *cewahh* yg sudi teman aku sepanjang 2 sem di bilik C2T43 hihihi.Terima kasih kerana sudi layan perangaii keanak -anakan aku :).Rumet aku ni semua sgt baik and yg penting caring tau.Ohh, love you much rumetss :')

rumet tersayang <3

So ini lah budak aras aku yg suka bising tu harharhar.But no matter what i love uolls arasmate :)

ceh baju blok tu.kau hado :p


kawan sekolah wuwuu :)

Okeylah aku rasa kau pon dah nak muntah tengok gambar aku yg banyk gila ni kan.Gila fofulariti betol kahkahkah.So, I think i had so much fun at kmns.Memang matriks life a bit tougher, tapi mana ada belajar yg senangkan.Yg penting berusaha dan buat yg terbaik.InsyaAllah Dia akan permudahkan segalanya.Okey je matriks life ni, to those adek adek jangn takut :).Thats all from me.Doakan result UPU Shera Julai ni.Bye and Assalamualikum.



2 comments:

  1. Kmns ni mtrik k.pilah la kn?? adik sy pn bru hbis bljar kt situ :) tp tgok dlam gmbar kt atas 2 xde pn dia..he3 lain klas kot..

    ReplyDelete
  2. ouh ye ke hehe :).yelah student ada 2 ribu lebih tak mungkin lah kenal kot hee~

    ReplyDelete