Sunday, June 2, 2013

School BESTFRIEND :)

Assalamualaikum, Annoyonghaseyo, Hello, Sawadikap :D.

kekeke kite dah pandai cakap bahasa asing sekarang :3.kbyee

Abaikan pasal benda tu.So today I just wanna share with you about one of my best friend.Mesti korang pong ada besties kan kan.Ni nak cerita pasal one of my best friend since dari sekolah dulu la :).Auwww me so shuweett :3

So her name is BALQIS BINTI MAT RANI  :)*see nama penoh i bagi you know hikhukhikhuk.Kita sama sekolah dari form 1 sampai form 5 aummm  :3.Ceh kengkonon susah senang serta onak duri dilalui bersama la.kahkahakah.So sebagai kengkawan rapat weolls panggil dia Bal.



form 5, Bal sebelah kiri :)

Bal was my classmate since form 1 sampai form 3 wuwuu.But mase memula serius tak rapat pon.Entah la tak tau kenapa rasa cam awkward je dengan dia.Eventhough satu kelas pon tapi jarang cakap dgn dia.Zzzzz tak mesra betol aku semasa zaman kekanak wkwkwkw.Cemana aku boleh rapat dengan dia.Ha cenggini masa form 3 aku roomate dengan dia * boarding school *.Since that lah jadik rapat, yelah 24 jam jumpa muka dia kan kekeke.Pegi sekolah jumpa muka dia, pegi prep jumpa muka dia, balek bilik jumpa muka dia kn.Pastu, aku rasa aku makin rapat dengan dia sebab aku kantoi tercicir kertas yg ada tulis nama budak yg aku suka dekat bilik wkwkwkwk.Malu woii bila ingat balek hahaha.Naseb baik Bal yg jumpa kalu orang lain habes lah.Malu sesangaaaatt rasa nak pindah sekolah jugak masa tu *over*


yess kawan iolls memang cantik :)

Sejak dari hari tersebut *cewah* chemistry antara kami makin berkembang mekar bhahaha.Yelah alang alang dah kantoi so aku ceghita je lah semua dekat dia.Ceh singkap kenangan silam zaman sekolah nampak -..- Sampai hari ni pon,even now we are 19 mesti nak cerita jugak dekat dia kn hihi.Mybe sebab dah kenal lama kot aummm.


And me know everything about her too hahaha.*zzzz macam ada unsur2 tipu di situ*Things that make me touched the most is, Bal make a special post in her blog during my 18 birthday :O.Terharu gila tahap petala ketujuh you know..Yelah takde sape penah buat cenggitu dekat aku HAHA sadis --'.For sure I really appreciate it.So this post also special for her too :)



her newest look kekeke :D

Wish for Her :

Never thougt that we can be bestfrend until this day :).So gud luck in everything you do.Be strong for anything in your life.Dont forget me tauuu little kid !!One more thing kahwin jemput aku kayy :D.

Last word, I hope this friendship last forever..XOXO


P/s ; Bal sorry aku curik gamba kau kekeke :3

No comments:

Post a Comment